Fallback Module: DOSSIERSDe BV Familie zoekt Bondgenoten

Sterker staan doe je samen

BV Familie is een sociale beweging van ouders voor ouders om het makkelijker te maken voor gezinnen. We willen oplossingen voor de uitdagingen waar families tegenaan lopen en een maatschappij waar oog en aandacht is voor gezinnen en hun uitdagingen

Dit doen we door ouders beter te ondersteunen. Door er te zijn op de momenten dat het nodig is. Door er met elkaar over in gesprek te gaan, #hebheterover. Door projecten te starten, maar vooral door samen te werken met bondgenoten die ons doel ondersteunen, Bondgenoten voor Familie. Met elkaar bereik je meer en door onze krachten te bundelen worden we een olievlek waar rekening mee gehouden moet worden.

Hoe word je bondgenoot?

Een ieder die graag wil meedoen en het doel onderstreept kan zich aansluiten bij de BV Familie. Dit kan op verschillende wijze;

  • Als individu, dit kan zowel betaald (kleine vergoeding met mogelijke kortingen van sponsoren) en onbetaald, (op de hoogte via de news updates en toegang tot de informatie). Wij noemen dit Fans.
  • Als vrijwilliger door de inzet van kennis of tijd.
  • Als sponsor, die het doel onderstreept met producten/ kortingen voor ouders.
  • Als donateur (zonder directe tegenprestatie).
  • Als organisatie door de inzet van middelen, mensen of kennis. Dit kan bijvoorbeeld zijn in projecten die we gezamenlijk bedenken.

Wat we sowieso graag vragen aan onze bondgenoten is om berichten, activiteiten en vragen te delen met de eigen achterban of netwerk. Zo start onze olievlek en wordt hij steeds groter.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover

Zo word je als Bondgenoot op de site vermeld en wordt er aandacht besteedt aan onze samenwerking. Ook mag je het logo van BV Familie gebruiken op de eigen site. Alle afspraken worden in een individueel contract vastgelegd, omdat elke Bondgenoot anders is, maar wel hetzelfde voor ogen heeft. Verder zal BV Familie zorgdragen voor een juiste communicatie en regelmatig van zich laten horen in de media en met projecten en activiteiten.


Onderschrijf je de doelstellingen van de BV Familie? Sluit je dan aan als bondgenoot en draag bij aan de sociale beweging voor ouders. Meer informatie of direct bondgenoot worden via