x
Mijn gegevens
Mijn voorkeuren Ja! Ik ontvang graag:
Kinderen
Privacybeleid

Meer informatie over ons privacybeleid.

BV Familie, als het thuis maar goed geregeld is

De druk op families is de afgelopen decennia opgelopen. Veel ouders ervaren de druk van het ouderschap als steeds grotere uitdaging. Keuzes maken, schuldgevoelens, alles organiseren, ballen hoog houden, niet alles weten, onzeker en kwetsbaar, voldoen aan alle verwachtingen, goede ouder zijn. Het zijn slechts voorbeelden.
De participatiemaatschappij, de vergrijzing, de politieke situatie in de wereld en op straat, de komst van het internet en social media en de rol van vrouwen op de arbeidsmarkt hebben onder andere grote invloed op de maatschappij. Gezinnen komen voor verschillende knelpunten te staan.

BV Familie wil hier wat aan veranderen, want we weten hoe het voelt. BV Familie is een sociale beweging van ouders voor ouders om het makkelijker te maken voor gezinnen. We willen oplossingen voor de uitdagingen waar families tegenaan lopen en een maatschappij waar oog en aandacht is voor gezinnen en hun uitdagingen.

Dit doen we door ouders beter te ondersteunen. Door er te zijn op de momenten dat het nodig is. Door er met elkaar over in gesprek te gaan, #hebheterover. Door projecten te starten, maar vooral door samen te werken met bondgenoten die ons doel ondersteunen, Bondgenoten voor Familie. Met elkaar bereik je meer en door onze krachten te bundelen worden we een olievlek waar rekening mee gehouden moet worden.

BV Familie is een sociale beweging om het makkelijker te maken voor alle familie's in Nederland. Met een kritische blik, een knipoog, maar ook met actie. Met andere woorden: de BV Familie is opgericht, omdat geen enkel bedrijf zó bijdraagt aan de maatschappij als familie.