Hé, aanstaande mama of papa!

Krijg je binnenkort een kind, of heb je een (jong) gezin? Gefeliciteerd! En succes...


Want met de voorbereidingen en al het uitzoekwerk alleen al kun je behoorlijk druk zijn. Waar haal je betrouwbare informatie vandaan?

Weet jij bijvoorbeeld…
- … wat je allemaal moet beslissen en regelen voor de bevalling, de opvang van je kind, de basisschool?
- … wat je rechten en plichten zijn als het gaat om ouderschap, verlof, gezag?
- ... bij wie je het beste kunt aankloppen met vragen over gezondheid, opvoeding, geldzaken, het combineren van werk en zorgtaken?

Is jouw antwoord nee, eigenlijk niet, of mwahhh... niet helemaal? Geen stress! Geef je gewoon op voor de WOWW, de gratis & objectieve informatiebron voor jonge ouders. Op maat gemaakt!


meld_je_aan_klein.png


Het verzamelen van informatie – die ook nog eens juist, ongekleurd en helder uitgelegd is – kan een stuk eenvoudiger, vindt de BV Familie.

Daarom hebben we Wat Ouders Willen Weten (WOWW) in het leven geroepen. Op onze site en in onze nieuwsbrieven vind je de antwoorden waar jij als (bijna-) vader of moeder naar op zoek bent. Met actuele artikelen, filmpjes, links, checklists en praktische tips helpen wij je door de bomen het bos zien.

Meld je nu aan voor onze WOWW-berichten en je krijgt van ons de info die je nodig hebt, wannéér je die nodig hebt. WOWW-berichten zijn namelijk compleet afgestemd op de leeftijd van je kind(eren). Of ze er nu al zijn, of nog even op zich laten wachten.

Maak het jezelf gemakkelijk, mis niks en welkom bij WOWW!

Het WOWW-team