Druk, druk, druk

Als je als (werkende) ouder ergens een chronisch gebrek aan hebt, is het tijd. Welke ouder je ook spreekt, ergens volgt een klaagzang op dit thema. Dat gaat van ineens van alles op tijd moeten doen zoals je kind op tijd van de crèche halen of op tijd naar school brengen. Er moet op tijd gegeten worden en op tijd gekolft. Met de komst van kinderen is er – tada! – ineens ook veel minder tijd. Wat eerlijk gezegd voelt als ‘geen tijd’. Geen tijd voor jezelf, om te sporten, om leuke dingen te doen, voor spontaniteit. En daardoor vliegt de tijd. En is er zo maar weer een dag, week, maand, jaar voorbij. Help?! Waar blijft de tijd?

Keuzes maken

Een beetje druk is trouwens best wel lekker. Dan heb je het gevoel dat je leeft. Maar hoe houd je dat druk, druk, druk een beetje binnen de perken? Wat en wie kan je helpen? Welke keuzes maak jezelf? En hoe maak je die, bijvoorbeeld samen met je partner?

Omdat het écht makkelijker kan

BV Familie kent dit knagende fenomeen als geen ander. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Druk, druk, druk’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook.

En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

#bvfamilie

    Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to connect your Instagram account.