Hoe doen zij het?

It takes a village to raise a child. Het is zo’n mooie uitspraak, maar geldt dat nog ‘anno nu’? Als ouders zijn we toch veelal geneigd alles zelf te doen. Zeker, de oma’s en opa’s van Nederland doen volop mee in de BV Familie. En gelukkig is er ‘het internet’ waar we elkaar nog wel eens tegenkomen. Daar – en hier dus ook!- kan je lezen over en kijken naar andere ouders die struggelen in het ouderschap. Lachen joh! En soms ook best leerzaam, want hoe doen zij het?

Schoolpleinmaffia

De keerzijde van ons sociale wezen is dat we altijd wel wat te zeuren hebben over elkaar. Dat roept bij ons wel eens het gevoel op: ben ik wel een goede moeder? Ben ik wel een goede vader? De bekende schoolpleinmaffia maakt het ons soms niet gemakkelijk. ‘Vind je dat niet zielig voor de kinderen, vier dagen werken?’ ‘Zitten die kids wel te wachten op jou en je kopje thee?’ Welke keuze je ook maakt in je leven, er is altijd wel iemand die het maar niks vindt.

Omdat het écht makkelijker kan

BV Familie weet hoe het voelt. BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Dus hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘Hoe doen zij het?’ En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook.

En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

#bvfamilie

    Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to connect your Instagram account.