School enzo

Wat doen we met de kinderen als we werken? En ook als we niet werken, trouwens. Je wilt natuurlijk het beste voor je kind. Er komen dan gelijk al veel vragen bij kijken. Wat is een goede school? Hoe kies je goede kinderopvang? En wat is goede kinderopvang eigenlijk?

Hulpouder gezocht!

Eenmaal op school of kinderopvang, begint de pret pas echt. Als ouder wordt je geacht je steentje bij te dragen. Zonder hulp van ouders kan een gemiddelde basisschool niet fatsoenlijk draaien. Super leuk, toch? Maar soms wel wat veel, ongeorganiseerd en naast al die vakantiedagen moeten we ook gewoon nog werken!!! Het lijkt soms wel of iedereen dat vergeet.

Omdat het écht makkelijker kan

Hoe zie je door de bomen het bos? BV Familie is er voor jou en wil jouw leven graag wat makkelijker maken. Hier vind je een selectie van blogs & video’s rondom ‘School enzo’. En wees gerust: wij rusten niet en komen met enige regelmaat met nieuwe blogs & video’s. Pick & choose!

Doe je mee?

Wil je weten wanneer er nieuwe tips & blogs zijn? Like ons op Facebook. En oh ja, als je zelf een leuke blog wilt schrijven binnen dit thema, of een goede tip hebt? Laat het ons weten! 

#bvfamilie

    Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to connect your Instagram account.